Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μου

Γεια σας! Σε αυτό το ιστολόγιο μπορείτε να δείτε τα projects και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουμε υλοποιήσει στα δημοτικά σχολεία που έχω υπηρετήσει μέχρι τώρα. Επίσης υπάρχουν ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της τάξης σας σε διάφορα μαθήματα. Χρησιμοποιήστε ελεύθερα το υλικό που παρέχεται και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περαιτέρω πληροφορίες.
Πολλές φωτογραφίες, στις οποίες είναι ευδιάκριτα τα πρόσωπα των παιδιών, έχουν σκόπιμα παραμορφωθεί. Στις ελάχιστες φωτογραφίες όπου φαίνονται πρόσωπα παιδιών, έχει δοθεί η απαραίτητη γραπτή γονική συναίνεση.

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Συναισθήματα

   Ζητήστε από τα παιδιά να πάρουν εκφράσεις χαράς, λύπης, θυμού κλπ. Φωτογραφίστε τα και δείξτε τους τις φωτογραφίες για να κατάβουν ποια στοιχεία του προσώπου τους αλλάζουν ανάλογα με την έκφραση που παίρνουν.
   Δείξτε τους φωτογραφίες ανθρώπων από το διαδίκτυο και ζητήστε τους να σας πουν πώς νομίζουν ότι αισθάνονται οι εικονιζόμενοι. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε φωτογραφίες πάνω στις οποίες συζητήσαμε εμείς στην τάξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου