Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μου

Γεια σας! Σε αυτό το ιστολόγιο μπορείτε να δείτε τα projects και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουμε υλοποιήσει στα δημοτικά σχολεία που έχω υπηρετήσει μέχρι τώρα. Επίσης υπάρχουν ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της τάξης σας σε διάφορα μαθήματα. Χρησιμοποιήστε ελεύθερα το υλικό που παρέχεται και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περαιτέρω πληροφορίες.
Πολλές φωτογραφίες, στις οποίες είναι ευδιάκριτα τα πρόσωπα των παιδιών, έχουν σκόπιμα παραμορφωθεί. Στις ελάχιστες φωτογραφίες όπου φαίνονται πρόσωπα παιδιών, έχει δοθεί η απαραίτητη γραπτή γονική συναίνεση.

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

Τι να έχει το πακέτο;

   Στο μάθημα της Γλώσσας Α΄τάξης "Τι να έχει το πακέτο", τα παιδιά μαθαίνουν τη σωστή γραφή του "και" και "έχει". Μπορούμε λοιπόν, την ώρα των Εικαστικών, να φτιάξουμε ένα πόστερ, ζωγραφίζοντας στη μέση ένα πακέτο και γύρω από αυτό το κάθε παιδί ζωγραφίζει τι νομίζει ότι μπορεί να έχει. Ύστερα γράφουν από δίπλα αντίστοιχη φράση αρχίζοντας με το "έχει". Τέλος, γράφουν μία πρόταση που να λέει ότι το πακέτο έχει όλα αυτά τα πράγματα που αναφέρανε, συνδέοντάς τα με το "και".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου