Καλωσορίσατε στο ιστολόγιό μου

Γεια σας! Σε αυτό το ιστολόγιο μπορείτε να δείτε τα projects και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουμε υλοποιήσει στα δημοτικά σχολεία που έχω υπηρετήσει μέχρι τώρα. Επίσης υπάρχουν ιδέες που μπορείτε να εφαρμόσετε ανάλογα με την ιδιοσυγκρασία της τάξης σας σε διάφορα μαθήματα. Χρησιμοποιήστε ελεύθερα το υλικό που παρέχεται και μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου για περαιτέρω πληροφορίες.
Πολλές φωτογραφίες, στις οποίες είναι ευδιάκριτα τα πρόσωπα των παιδιών, έχουν σκόπιμα παραμορφωθεί. Στις ελάχιστες φωτογραφίες όπου φαίνονται πρόσωπα παιδιών, έχει δοθεί η απαραίτητη γραπτή γονική συναίνεση.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2016

Για τη γιορτή της μητέρας

   Η παρακάτω δραστηριότητα υλοποιήθηκε από την Ε΄τάξη του Δημοτικού Σχολείου Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Μαρία Κουιμτζή, η οποία δραστηριοποιήθηκε ετοιμάζοντας ένα πολύ όμορφο δώρο  για τις μανούλες των παιδιών, για τη γιορτή της μητέρας. 
    Τα παιδιά μπορούν να συλλέξουν συνταγές από τις μανούλες τους, χωρίς αυτές να γνωρίζουν για πού προορίζονται. Οι συνταγές αυτές κολλούνται σε σπιράλ τετράδια, τα οποία οι μαθητές ντύνουν εξωτερικά με ύφασμα. Κάτω από κάθε συνταγή είναι γραμμένο το όνομα της μητέρας που την έδωσε. Το χειροποίητο αυτό βιβλίο συνταγών, είναι το δώρο των παιδιών προς τις μανούλες τους.
   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου